Vergemakkelijk uw verzendingen met myTNT2: Het ideale online verzendplatform

myTNT2: Vereenvoudig uw verzendprocessen

myTNT2 is een innovatief online verzendplatform dat is ontworpen om uw verzendprocessen eenvoudiger en efficiënter te maken. Of u nu een klein bedrijf bent dat af en toe pakketten verstuurt of een groot bedrijf met dagelijkse zendingen, myTNT2 biedt u de tools die u nodig heeft om uw logistiek te stroomlijnen.

Met myTNT2 kunt u gemakkelijk zendingen aanmaken, labels genereren, tarieven berekenen en uw verzendgeschiedenis bijhouden – allemaal vanuit één gebruiksvriendelijk platform. Het biedt u ook de mogelijkheid om uw zendingen te traceren, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw pakketten.

Het platform is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit. U kunt uw voorkeursinstellingen aanpassen, zoals afhaaltijden en bezorgopties, om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bovendien kunt u profiteren van handige functies zoals batchverzending, waarmee u meerdere zendingen tegelijkertijd kunt verwerken.

Een ander voordeel van myTNT2 is de internationale dekking. Met dit platform kunt u wereldwijd verzenden naar meer dan 200 landen en gebieden. Het biedt ook douaneondersteuning en helpt u bij het invullen van de benodigde documentatie voor internationale zendingen.

Veiligheid staat bij myTNT2 hoog in het vaandel. Uw gegevens worden beschermd met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zodat u met een gerust hart kunt verzenden.

Of u nu eenmalige zendingen verstuurt of dagelijks pakketten verzendt, myTNT2 is de ideale oplossing om uw verzendprocessen te vereenvoudigen en te versnellen. Probeer het vandaag nog en ervaar de voordelen van dit gebruiksvriendelijke online verzendplatform.

 

8 Veelgestelde vragen over MyTNT2: Alles wat u moet weten!

 1. Hoe werkt MyTNT2?
 2. Welke informatie kan ik met MyTNT2 bekijken?
 3. Wat zijn de voordelen van MyTNT2?
 4. Hoe meld ik mij aan voor MyTNT2?
 5. Hoe kan ik mijn gegevens bijwerken in MyTNT2?
 6. Wat zijn de extra mogelijkheden van het gebruik van MyTNT2?
 7. Is er een verschil tussen de webversie en de mobiele app van MyTNT2?
 8. Kan ik mijn bestellingen volgen met behulp van MyTNT2?

Hoe werkt MyTNT2?

MyTNT2 is een gebruiksvriendelijk online verzendplatform dat is ontworpen om uw verzendprocessen eenvoudiger en efficiënter te maken. Hier is een overzicht van hoe het werkt:

 1. Registratie: Om toegang te krijgen tot myTNT2, moet u zich registreren op de website. Dit omvat het invullen van uw bedrijfsgegevens en het aanmaken van een account.
 2. Inloggen: Nadat u bent geregistreerd, kunt u inloggen op myTNT2 met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
 3. Zending aanmaken: Het eerste wat u kunt doen, is een nieuwe zending aanmaken. U voert de nodige informatie in, zoals afzender- en ontvangerdetails, pakketgewicht en afmetingen.
 4. Tariefberekening: Nadat u de zending hebt ingevoerd, kunt u de tarieven berekenen op basis van de bestemming en het gewicht van het pakket. Dit helpt u bij het bepalen van de verzendkosten.
 5. Label genereren: Zodra u tevreden bent met de tarieven, kunt u het verzendlabel genereren. Dit label bevat alle benodigde informatie voor de koerier, inclusief streepjescodes voor trackingdoeleinden.
 6. Afhaal- of bezorgopties kiezen: U hebt de mogelijkheid om uw voorkeursafhaaltijden en bezorgopties in te stellen volgens uw behoeften en planning.
 7. Betaling regelen: Na het genereren van het label moet u betalingsinformatie verstrekken om de verzendkosten te voldoen. Dit kan via verschillende betalingsmethoden, afhankelijk van uw voorkeur.
 8. Verzendgeschiedenis en tracking: Nadat de zending is voltooid, kunt u de verzendgeschiedenis bekijken en de status van uw pakketten volgen via myTNT2. Dit stelt u in staat om op de hoogte te blijven van waar uw zending zich bevindt.

MyTNT2 biedt ook extra functies, zoals batchverzending voor het verwerken van meerdere zendingen tegelijkertijd, douaneondersteuning voor internationale verzendingen en een gebruiksvriendelijke interface om uw verzendprocessen te stroomlijnen.

Kortom, myTNT2 maakt het gemakkelijk om zendingen aan te maken, labels te genereren, tarieven te berekenen en uw verzendgeschiedenis bij te houden – alles op één handig platform. Het is een efficiënte oplossing om uw logistiek te optimaliseren en tijd te besparen bij het verzenden van pakketten.

Welke informatie kan ik met MyTNT2 bekijken?

Met MyTNT2 kunt u verschillende informatie bekijken en beheren met betrekking tot uw verzendingen. Enkele van de belangrijkste functies en informatie die beschikbaar zijn in MyTNT2 zijn:

 1. Zending aanmaken: U kunt eenvoudig een nieuwe zending aanmaken door de benodigde gegevens in te voeren, zoals het ophaaladres, afleveradres, pakketdetails en gewicht.
 2. Tarieven berekenen: Met MyTNT2 kunt u snel en gemakkelijk tarieven berekenen op basis van uw verzendbehoeften, zoals het gewicht, de bestemming en het type service.
 3. Labels genereren: Nadat u een zending heeft aangemaakt, kunt u labels genereren die u op uw pakketten kunt plakken. Deze labels bevatten belangrijke informatie zoals de trackingcode en verzendgegevens.
 4. Verzendgeschiedenis: U heeft toegang tot uw volledige verzendgeschiedenis, waarin u alle details van eerdere zendingen kunt bekijken, inclusief trackinginformatie en leveringsstatussen.
 5. Zending traceren: Met behulp van de unieke trackingcode op uw label kunt u de status van uw zending volgen en real-time updates ontvangen over de locatie en verwachte leverdatum.
 6. Voorkeursinstellingen beheren: U kunt uw persoonlijke voorkeuren instellen binnen MyTNT2, zoals afhaaltijden, bezorgopties en andere specifieke vereisten voor uw verzendingen.
 7. Batchverzending: Als u meerdere zendingen tegelijkertijd wilt verwerken, biedt MyTNT2 de mogelijkheid om batchverzendingen uit te voeren, waardoor u tijd en moeite bespaart.
 8. Douaneondersteuning: Voor internationale zendingen biedt MyTNT2 ondersteuning bij douaneaangelegenheden en helpt het bij het invullen van de benodigde documentatie.

Houd er rekening mee dat de beschikbare functies en informatie kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke verzendbehoeften en het type account dat u heeft bij MyTNT2.

Wat zijn de voordelen van MyTNT2?

myTNT2 biedt verschillende voordelen die uw verzendprocessen kunnen verbeteren:

 1. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk: myTNT2 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het platform is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, waardoor u snel en efficiënt zendingen kunt aanmaken, labels kunt genereren en tarieven kunt berekenen.
 2. Tijdbesparend: Met myTNT2 kunt u veel tijd besparen. Het platform stelt u in staat om meerdere zendingen tegelijkertijd te verwerken met behulp van de batchverzendingsfunctie. Dit betekent dat u niet elke zending afzonderlijk hoeft in te voeren, wat vooral handig is voor bedrijven die regelmatig grote hoeveelheden pakketten verzenden.
 3. Volledige traceerbaarheid: Met myTNT2 kunt u uw zendingen gemakkelijk traceren. U heeft real-time toegang tot de status van uw pakketten, waardoor u altijd op de hoogte bent van waar ze zich bevinden en wanneer ze worden afgeleverd.
 4. Flexibiliteit: Het platform biedt flexibiliteit in termen van het aanpassen van uw verzendvoorkeuren. U kunt bijvoorbeeld afhaaltijden instellen die passen bij uw planning en bezorgopties kiezen die aansluiten bij de behoeften van uw ontvangers.
 5. Internationale verzending: myTNT2 biedt wereldwijde dekking naar meer dan 200 landen en gebieden. Dit stelt u in staat om moeiteloos internationale zendingen te verzenden en gebruik te maken van de douaneondersteuning en documentatiehulp die het platform biedt.
 6. Veiligheid: Uw gegevens en verzendingen zijn veilig bij myTNT2. Het platform maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw informatie beschermd is.

Kortom, myTNT2 biedt een gebruiksvriendelijk, tijdbesparend en flexibel verzendplatform met wereldwijde dekking. Het stelt u in staat om uw verzendprocessen te stroomlijnen en efficiënter te maken, waardoor u meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken binnen uw bedrijf.

Hoe meld ik mij aan voor MyTNT2?

Het aanmelden voor myTNT2 is eenvoudig en snel. Volg de onderstaande stappen om u te registreren:

 1. Ga naar de officiële website van TNT (tnt.com) en zoek naar de “myTNT2” sectie.
 2. Klik op de knop “Registreren” of een vergelijkbare optie om naar het registratieformulier te gaan.
 3. Vul het registratieformulier in met uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en contactgegevens.
 4. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord voor uw myTNT2-account. Zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord kiest om de veiligheid van uw account te waarborgen.
 5. Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid van myTNT2 zorgvuldig door en accepteer deze indien akkoord.
 6. Klik op de knop “Registreren” of een vergelijkbare optie om uw registratie te voltooien.

Na het voltooien van het registratieproces ontvangt u mogelijk een bevestigingsmail met verdere instructies of verificatiestappen die u moet volgen om uw account te activeren.

Zodra uw account is geactiveerd, kunt u inloggen op myTNT2 met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Van daaruit kunt u beginnen met het gebruik van de verschillende functies en tools die myTNT2 biedt om uw verzendprocessen te beheren en te optimaliseren.

Mocht u tijdens het registratieproces problemen ondervinden of vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice van TNT voor verdere assistentie.

Hoe kan ik mijn gegevens bijwerken in MyTNT2?

Het bijwerken van uw gegevens in myTNT2 is eenvoudig en kan worden gedaan via uw accountinstellingen. Volg de onderstaande stappen om uw gegevens bij te werken:

Log in op uw myTNT2-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Ga naar het gedeelte “Accountinstellingen” of “Profiel” (de exacte benaming kan variëren afhankelijk van de interface).

Hier kunt u verschillende secties vinden waarin u specifieke informatie kunt bijwerken, zoals uw bedrijfsnaam, contactgegevens, factuuradres en afhaalvoorkeuren.

Klik op de sectie die u wilt bijwerken en voer de nieuwe informatie in.

Zorg ervoor dat u alle verplichte velden invult (aangegeven met een asterisk *) om ervoor te zorgen dat uw gegevens correct worden opgeslagen.

Controleer alle ingevoerde gegevens zorgvuldig voordat u opslaat om ervoor te zorgen dat alles accuraat is.

Klik op de knop “Opslaan” of “Bijwerken” om uw wijzigingen op te slaan.

Na het voltooien van deze stappen zijn uw gegevens succesvol bijgewerkt in myTNT

Het is altijd een goed idee om regelmatig uw gegevens te controleren en bij te werken, vooral als er wijzigingen zijn in uw bedrijfs- of contactinformatie, om ervoor te zorgen dat al uw verzendingen soepel verlopen.

Als u problemen ondervindt bij het bijwerken van uw gegevens, kunt u contact opnemen met de klantenservice van myTNT2 voor verdere assistentie.

Wat zijn de extra mogelijkheden van het gebruik van MyTNT2?

Naast de basisfunctionaliteiten biedt myTNT2 ook een aantal extra mogelijkheden die uw verzendervaring verder verbeteren:

 1. Verzendopties op maat: myTNT2 stelt u in staat om specifieke verzendvoorkeuren in te stellen, zoals afhaaltijden, bezorgopties en verzekeringen. Hierdoor kunt u uw verzendingen aanpassen aan uw specifieke behoeften en de service bieden die het beste past bij uw klanten.
 2. Geautomatiseerde boekingen: Met myTNT2 kunt u zendingen automatisch boeken, waardoor u tijd bespaart en menselijke fouten minimaliseert. U kunt regelmatige zendingen instellen en het systeem zal deze automatisch voor u boeken op de door u gekozen data.
 3. Batchverzending: Als u regelmatig meerdere zendingen tegelijkertijd verstuurt, is de batchverzendingsoptie van myTNT2 ideaal voor u. U kunt eenvoudig een batch van zendingen creëren en deze in één keer verwerken, waardoor u tijd en moeite bespaart.
 4. Douaneondersteuning: Voor internationale zendingen biedt myTNT2 uitgebreide douaneondersteuning. Het platform helpt bij het invullen van douanedocumentatie en vereenvoudigt het proces om ervoor te zorgen dat uw pakketten probleemloos door de douane gaan.
 5. Verzendrapportage: Met myTNT2 heeft u toegang tot gedetailleerde verzendrapportage, waarmee u inzicht krijgt in uw verzendactiviteiten. U kunt de gegevens analyseren en gebruiken om uw logistieke processen te optimaliseren en kosten te besparen.

Kortom, myTNT2 biedt extra mogelijkheden zoals aanpasbare verzendopties, geautomatiseerde boekingen, batchverzending, douaneondersteuning en gedetailleerde rapportage. Deze functies helpen u om uw verzendprocessen verder te stroomlijnen en uw logistiek efficiënter te maken.

Is er een verschil tussen de webversie en de mobiele app van MyTNT2?

Ja, er zijn enkele verschillen tussen de webversie en de mobiele app van myTNT2. Hoewel beide platforms vergelijkbare functies bieden, zijn er enkele aanpassingen gemaakt om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften en mogelijkheden van elk apparaat.

De webversie van myTNT2 is ontworpen voor gebruik op desktops en laptops. Het biedt een uitgebreidere gebruikersinterface met meer functies en opties. Met de webversie kunt u gemakkelijk zendingen aanmaken, labels genereren, tarieven berekenen, uw verzendgeschiedenis bekijken en nog veel meer. Het is ideaal voor bedrijven die regelmatig verzenden en behoefte hebben aan uitgebreide logistieke mogelijkheden.

Aan de andere kant is de mobiele app van myTNT2 geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones en tablets. Hoewel het niet alle functies van de webversie bevat, biedt het een eenvoudigere interface die is aangepast aan het kleinere schermformaat. Met de mobiele app kunt u snel zendingen aanmaken, labels genereren, tarieven berekenen en uw zendingen traceren – allemaal terwijl u onderweg bent. Het is handig voor gebruikers die vaak onderweg zijn of behoefte hebben aan snelle toegang tot basisverzendfuncties.

Het is belangrijk op te merken dat sommige geavanceerde functies mogelijk alleen beschikbaar zijn in de webversie van myTNT2. Als u uitgebreidere logistieke mogelijkheden nodig heeft, kan het gebruik van de webversie meer geschikt voor u zijn. Voor eenvoudige verzendtaken en snelle toegang tot basisfuncties is de mobiele app echter een handige optie.

Ongeacht of u de webversie of de mobiele app gebruikt, beide platforms bieden een gebruiksvriendelijke ervaring en stellen u in staat om uw verzendprocessen te vereenvoudigen en te beheren op een manier die het beste bij uw behoeften past.

Kan ik mijn bestellingen volgen met behulp van MyTNT2?

Ja, met myTNT2 kunt u uw bestellingen gemakkelijk volgen. Het platform biedt u de mogelijkheid om de status van uw zendingen in realtime te volgen. Zodra u een zending hebt aangemaakt en verzonden, ontvangt u een trackingnummer. Met dit trackingnummer kunt u eenvoudig de voortgang van uw pakketten volgen.

U kunt het trackingnummer invoeren op de myTNT2-website of in de mobiele app om direct toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie over de locatie en status van uw zending. U kunt zien wanneer het pakket is opgehaald, onderweg is naar het sorteercentrum, in transit is of al afgeleverd is bij de ontvanger.

De mogelijkheid om uw bestellingen te volgen via myTNT2 geeft u gemoedsrust en helpt u bij het plannen van uw logistieke processen. U kunt klanten informeren over de verwachte leverdatum en hen op de hoogte houden van eventuele vertragingen of wijzigingen.

Met myTNT2 heeft u altijd controle over uw zendingen en kunt u ze nauwlettend in de gaten houden, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn!

Antwoorden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.