Bouw je eigen Minecraft-wereld met de Lego Enderman set
16:36
The post thumbnail

Lego Endeman: een nieuwe aanwinst voor Lego Minecraft fans

Lego Minecraft fans zullen blij zijn te horen dat er een nieuwe set is uitgebracht met de iconische Minecraft-mob: de Enderman. De Lego Enderman set bevat 222 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het is een geweldige manier om je eigen Minecraft-wereld te bouwen en te spelen.

De Lego Enderman set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen Enderman te bouwen, inclusief zijn kenmerkende paarse ogen en lange armen. Het is een geweldig cadeau voor elke fan van het spel, of je nu nieuw bent in de wereld van Minecraft of al jarenlang speelt.

Een van de beste dingen aan deze set is dat het niet alleen leuk is om te bouwen, maar ook om mee te spelen. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan en hun eigen avonturen bedenken in hun zelfgebouwde Minecraft-wereld.

Bovendien kan deze set worden gecombineerd met andere Lego Minecraft-sets voor nog meer speelplezier. Bouw bijvoorbeeld een kasteel of een mijn en laat je Enderman ronddwalen in jouw creatie.

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit die zowel creatief als educatief is, dan is deze Lego Enderman set zeker iets voor jou. Het kan kinderen helpen hun fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Kortom, als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor elke Lego Minecraft-fan, dan is de Lego Enderman set een geweldige keuze. Het is leuk om te bouwen en nog leuker om mee te spelen. Bestel de set vandaag nog en begin met het bouwen van je eigen Minecraft-wereld!

 

Veelgestelde vragen over de Lego Enderman: kleuren, afmetingen, prijs en meer.

  1. Welke kleuren heeft de Lego Enderman?
  2. Hoe bouw je een Lego Enderman?
  3. Waar kan ik een Lego Enderman kopen?
  4. Wat zijn de afmetingen van de Lego Enderman?
  5. Wat is de prijs van de Lego Enderman?
  6. Is er een instructieboek voor de Lego Enderman beschikbaar?
  7. Zijn er accessoires bij de LEGO Enderman inbegrepen?
  8. Is het mogelijk om extra onderdelen te krijgen voor mijn LEGO Enderman-set?

Welke kleuren heeft de Lego Enderman?

De Lego Enderman heeft de kleuren zwart en paars, net als in het Minecraft-spel. De zwarte kleur vormt het grootste deel van zijn lichaam, terwijl de paarse kleur wordt gebruikt voor zijn kenmerkende ogen.

Hoe bouw je een Lego Enderman?

Het bouwen van een Lego Enderman is eenvoudig en leuk. Hieronder vind je de stappen die je moet volgen om je eigen Lego Enderman te bouwen:

Stap 1: Verzamel de stukjes

De Lego Enderman set bevat 222 stukjes, waaronder de kenmerkende paarse ogen en lange armen van de Enderman. Zorg ervoor dat je alle stukjes bij de hand hebt voordat je begint met bouwen.

Stap 2: Bouw het lichaam

Begin met het bouwen van het lichaam van de Enderman. Dit doe je door een rechthoekige basis te maken en daarop een paar stukjes te stapelen om het lijf te vormen.

Stap 3: Bouw het hoofd

Bouw vervolgens het hoofd van de Enderman door een paar stukjes aan elkaar te klikken om de vorm van het hoofd te creëren. Voeg daarna de paarse ogen toe aan het hoofd.

Stap 4: Bouw de armen

Maak daarna de lange armen van de Enderman door een aantal stukjes aan elkaar te klikken. De armen moeten lang genoeg zijn om bijna tot aan de grond te reiken.

Stap 5: Bevestig het hoofd en de armen

Bevestig ten slotte het hoofd en beide armen aan het lichaam van de Enderman. Zorg ervoor dat alles stevig vast zit zodat je kunt spelen zonder dat er iets afvalt.

En daar heb je het! Je eigen Lego Enderman is klaar om rond te dwalen in jouw zelfgebouwde Minecraft-wereld. Veel plezier met spelen en bouwen!

Waar kan ik een Lego Enderman kopen?

Je kunt de Lego Enderman set kopen bij verschillende winkels, zowel online als in fysieke winkels. Hier zijn een paar opties:

– Lego winkels: Je kunt de set kopen in officiële Lego-winkels. Op de website van Lego kun je een lijst vinden van alle winkels bij jou in de buurt.

– Speelgoedwinkels: Veel speelgoedwinkels verkopen ook Lego-producten, waaronder de Lego Enderman set. Denk aan Intertoys, Bart Smit of Dreamland.

– Online retailers: Er zijn tal van online retailers die deze set verkopen, zoals Bol.com, Amazon en Coolblue.

Het is altijd slim om prijzen te vergelijken voordat je tot aankoop overgaat. Zo kun je ervoor zorgen dat je de beste deal krijgt en niet te veel betaalt voor de set. Veel plezier met het bouwen en spelen met jouw eigen Lego Enderman!

Wat zijn de afmetingen van de Lego Enderman?

De afmetingen van de Lego Enderman set zijn ongeveer 11 cm hoog, 5 cm breed en 8 cm diep. Het bevat in totaal 222 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Wat is de prijs van de Lego Enderman?

De prijs van de Lego Enderman is ongeveer €25.

Is er een instructieboek voor de Lego Enderman beschikbaar?

Ja, er is een instructieboekje inbegrepen bij de Lego Enderman set. Dit boekje bevat stapsgewijze instructies om de Enderman te bouwen, inclusief afbeeldingen van elke stap. De instructies zijn gemakkelijk te volgen en geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud.

Als je het instructieboekje kwijtraakt of als je het liever digitaal wilt bekijken, kun je ook de Lego-website bezoeken en daar de instructies downloaden in PDF-formaat. Op de website vind je ook extra bouwtips en ideeën om je Lego Minecraft-ervaring nog beter te maken.

Dus maak je geen zorgen, met de Lego Enderman set krijg je alles wat je nodig hebt om deze iconische Minecraft-mob te bouwen, inclusief een gedetailleerd instructieboekje. Veel plezier met bouwen!

Zijn er accessoires bij de LEGO Enderman inbegrepen?

Ja, er zijn accessoires inbegrepen bij de LEGO Enderman set. Naast het bouwen van de Enderman zelf, bevat de set ook een blok van het kenmerkende paarse erts dat spelers in Minecraft kunnen vinden. Daarnaast is er ook een blok van steen en een blok van gras inbegrepen, die gebruikt kunnen worden om de Minecraft-wereld van de speler verder uit te breiden.

De Enderman zelf heeft ook beweegbare armen en benen, waardoor kinderen hun eigen avonturen met deze iconische Minecraft-mob kunnen bedenken. De set wordt geleverd met gedetailleerde instructies om te helpen bij het bouwen van de Enderman en accessoires.

Kortom, naast het bouwen van de Enderman zelf, biedt deze LEGO-set ook extra accessoires om kinderen te helpen hun eigen Minecraft-wereld te creëren en uit te breiden. Dit maakt het nog leuker voor kinderen om met deze set te spelen en hun creativiteit te uiten.

Is het mogelijk om extra onderdelen te krijgen voor mijn LEGO Enderman-set?

Ja, het is mogelijk om extra onderdelen te krijgen voor je LEGO Enderman-set. Als je ontdekt dat je een stukje mist of beschadigd is, kun je contact opnemen met de klantenservice van LEGO om een vervangend onderdeel aan te vragen.

Je hebt hiervoor het serienummer van je set nodig, dat te vinden is in de handleiding of op de doos van de set. Je kunt het serienummer invoeren op de website van LEGO en vervolgens aangeven welk onderdeel je nodig hebt.

LEGO biedt gratis vervangende onderdelen aan voor sets die minder dan twee jaar oud zijn en waarvan de ontbrekende of beschadigde onderdelen niet zijn veroorzaakt door verkeerd gebruik. Als je set ouder is dan twee jaar, kun je nog steeds contact opnemen met LEGO om te zien of er vervangende onderdelen beschikbaar zijn, maar er kunnen kosten aan verbonden zijn.

Het kan enige tijd duren voordat het vervangende onderdeel arriveert, afhankelijk van waar je woont en hoe druk de klantenservice van LEGO is. Maar als je geduld hebt, zul je uiteindelijk het benodigde onderdeel ontvangen zodat je jouw Enderman-set compleet kunt maken.

Kortom, als er iets ontbreekt of beschadigd is in jouw LEGO Enderman-set, hoef je niet in paniek te raken. Neem gewoon contact op met de klantenservice van LEGO en vraag een vervangend onderdeel aan. Zo kun jij snel weer genieten van jouw Minecraft-wereld!

Geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn!

Antwoorden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.