Mining

Uit MinecraftWiki

Ga naar: navigatie, zoeken

Mining in MCmmo geeft 2 passieve vaardigheden, een activatie vaardigheid en elf blokken waar je exp van kan krijgen. Je kunt de skill gebruiken door met elk soort pickaxe op exp blokken te hakken.

Inhoud

[bewerken] Skills

[bewerken] Dubbele drops

Als een speler aan het minen is bestaat er een kans dat hij dubbele hoeveelheid mineralen zal krijgen. Hoe hoger jou level is, hoe meer kans je op een dubbele drop hebt.

De kans dat je een dubbele drop krijgt groeit 0.1% per mining level. Een speler met een mining level van 17 heeft 1,7% kans op een dubbele drop Als je een enchanted pickaxe met fortune(fortuin) gebruikt voor het minen bestaat er zelfs een kans dat je driedubbele drops krijgt! Dit stackt niet met Super Breaker

[bewerken] sneller minen

Per MCmmo level kan je permanent sneller minen.

[bewerken] super breaker

Als super breaker geactiveert word krijgt de speler 100% extra mining snelheid en er is een kans op drie dubbele drops, de enige blocks waar super breaker op werkt is blocks die exp geven. LET OP! als super breaker actief is gaat je pickaxe 2x zo snel kapot

[bewerken] blokken

Dit is zijn de blokken waar je exp voor krijgt en mee kunt levelen.

blok type EXP
Glowstone 30
Netherrack 30
Sandstone 30
Stone 40
Coal ore 100
Redstone ore 150
Obsidian 150
Iron ore 250
Gold ore 350
lapis lazuli 400
diamond ore 750

[bewerken] training methode

De snelste trainings methode om mining te levelen is door coal, redstone en iron te hakken. Deze ores geven een redelijk hoeveelheid exp en komen erg veel voor.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen
Google AdSense